Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τις 15 – 17 Μαρτίου, η εκδήλωση BMW X Passion του BMW Group Hellas για τα μοντέλα ΒΜW X. Το τριήμερο ξεκίνησε με ένα πάρτι γεμάτο από γνήσια οδηγική απόλαυση, μοναδική σχεδίαση και δυναμικό χαρακτήρα που προσφέρουν τα συγκεκριμένα μοντέλα BMW.

Εκλεκτοί προσκεκλημένοι και φίλοι της μάρκας, απόλαυσαν το μουσικό show από το Νο.1 συγκρότημα της Ελλάδας, Μέλισσες, που απογείωσε την φεστιβαλική ατμόσφαιρα, ενώ είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τις δυνατότητες των μοντέλων BMW X σε έναν χώρο ειδικά διαμορφωμένο για off-road – και όχι μόνο – οδήγηση.

Ανάμεσα στους επώνυμους καλεσμένους ήταν και οι Άνθιμος Ανανιάδης, Ραμόνα Βλαντή, Γιώργος Καπουτζίδης, Στέλιος Κουδουνάρης, Κώστας Μαρτάκης, Μάγδα Τσέγκου, Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Xenia Ghali που έζησαν από κοντά τη συναρπαστική εμπειρία BMW X!

«Από το αθλητικό έως το ασφαλές, το πολυτελές έως το περιπετειώδες, υπάρχει ένα μοντέλο BMW X για κάθε οδηγό. Χαιρόμαστε με τον ενθουσιασμό και την αποδοχή που είδαμε αυτό το τριήμερο από τους καλεσμένους μας στην Αθήνα και θα διατηρήσουμε αμείωτο το έντονο ενδιαφέρον που υπάρχει για τα μοντέλα BMW X σε όλα τα σημεία επαφής με τους πελάτες μας», δήλωσε ο κύριος Karim-Christian Haririan, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του BMW Group Hellas.

Η εκδήλωση BMW X Passion θα βρίσκεται στις 30 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη για να φιλοξενήσει τους φίλους της μάρκας στην Βόρεια Ελλάδα.

Για συμμετοχές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων του BMW Group Hellas.