• Αναζήτηση
 • ΠΑΟΚ : Στο προσκήνιο το θέμα του γηπέδου

  Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» έχουν ξεκινήσει τις διεργασίες με σκοπό ο ΠΑΟΚ να χρησιμοποιήσει το «Καυτανζόγλειο» ως έδρα τη σεζόν 2019/20.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Το θέμα για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ προχωρά και οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» έχουν ξεκινήσει ήδη τις συζητήσεις ώστε η ομάδα να «μετακομίσει» προσωρινά στο «Καυτανζόγλειο».

  Αν και με μια πρώτη ματιά το θέμα είχε φανεί πως θα παγώσει τελικά όπως όλα δείχνουν θα προχωρήσει κανονικά. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει δύο συναντήσεις, η μία στο «Καυτανζόγλειο» και η άλλη στη ΓΓΑ χθες.
  Στόχος του ΠΑΟΚ είναι να μπει στο «Καυτανζόγλειο» άμεσα, από την επόμενη κιόλας σεζόν (2019/20), για να αρχίσουν και τα έργα για την Νέα Τούμπα.

  Αν τελικά όλα πάνε όπως τα θέλουν οι άνθρωποι του «Δικεφάλου», τότε θα χρειαστούν και κάποιες διορθωτικές εργασίες στο «Καυτανζόγλειο» με σκοπό το γήπεδο να είναι έτοιμο για τα προκριματικά του Champions League.

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Μαχητικά και ιστιοφόρα Τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη περνούσαν συνέχεια πάνω από την Ικαρία. Μια μαυροντυμένη γυναίκα με ροζιασμένο πρόσωπο και τα κατάλευκα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk