• Αναζήτηση
 • ΠΑΟΚ : Στην Πορτογαλία θα χειρουργηθεί ο Μαουρίσιο

  Ύστερα από συζήτηση του Ζοσέ Μαουρίσιο με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ αποφασίστηκε ο Βραζιλιάνος να ταξιδέψει στην Πορτογαλία για να χειρουργηθεί

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Οι αποφάσεις λήφθηκαν και σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν ο Ζοσέ Μαουρίσιο από θα χειρουργηθεί για την αποκατάσταση της ζημιάς στο χιαστό την ερχόμενη εβδομάδα στην Πορτογαλία.

  Ο ποδοσφαιριστής, κατόπιν συμφωνίας με τον σύλλογο και το ιατρικό τιμ, πρόκειται ν’ αναχωρήσει αύριο Παρασκευή (15/3) για το Πόρτο όπου την προσεχή Τρίτη ή Τετάρτη θα υποβληθεί σε επέμβαση από τον ορθοπεδικό κ. Νορόνια.

  Ο Μαουρίσιο θα παραμείνει στην Πορτογαλία για το πρώτο μετεγχειρητικό στάδιο αποκατάστασης, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Λισαβόνα (κι αναμένεται να διαρκέσει 2-3 εβδομάδες) από την ομάδα αποκατάστασης της Εθνικής Πορτογαλίας.

  Στη συνέχεια ο Βραζιλιάνος θα επιστρέψει στην Ελλάδα για το δεύτερο στάδιο της αποθεραπείας του που θα καταρτιστεί έπειτα από συνεννόηση του ιατρικού τιμ του ΠΑΟΚ και του κ. Νορόνια.

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Μαχητικά και ιστιοφόρα Τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη περνούσαν συνέχεια πάνω από την Ικαρία. Μια μαυροντυμένη γυναίκα με ροζιασμένο πρόσωπο και τα κατάλευκα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk