• Αναζήτηση
 • Διευθυντής Μάρκετινγκ Ολυμπιακού: «Τα θετικά της Αδριατικής Λίγκας»

  Ο Νίκος Λεπενιώτης παρουσίασε μερικά στοιχεία για την Αδριατική Λίγκα, αποδεικνύοντας πως οι Ερυθρόλευκοι δεν έχουν πολλά να χάσουν αν «μετακομίσουν» εκεί

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ο Νίκος Λεπενιώτης δημοσίευσε ένα μήνυμα στο Facebook και παρουσίασε αριθμούς, που ελάχιστοι γνωρίζουν και έχουν να κάνουν με τη διοργάνωση της Αδριατικής Λίγκας.

  Ο Διευθυντής Μάρκετινγκ της ΚΑΕ Ολυμπιακός εξήγησε μερικά πράγματα και στοιχεία που καταδεικνύουν τη δυναμική της διοργάνωσης που μοιάζει με αναβίωση του πρωταθλήματος της πρώην Ενωμένης Γιουγκοσλαβίας.

  Αναλυτικά το μήνυμά του στο facebook:

  «Ανεξάρτητη τεχνοκρατική προσέγγιση: Διεθνές πρωτάθλημα των 14 καλύτερων ομάδων από 7 χώρες, όπου σε κάθε χώρα το μπάσκετ είναι no 1 sport, 29 εκ. πολίτες πληθυσμός-εν δυνάμει φίλαθλο, τηλεοπτικό και καταναλωτικό κοινό (αντί για 10 εκ. Ελλάδας), 400 Δις Δολάρια συνολικό ΑΕΠ των χωρών (αντί για τα 200 Δις της Ελλάδας), δραστηριοποίηση 1.500 Ελληνικών επιχειρήσεων στις 6 χώρες με πολύ σημαντικές επενδύσεις και προοπτική ανάπτυξης».

   

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Μαχητικά και ιστιοφόρα Τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη περνούσαν συνέχεια πάνω από την Ικαρία. Μια μαυροντυμένη γυναίκα με ροζιασμένο πρόσωπο και τα κατάλευκα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk