• Αναζήτηση
 • Τα δεδομένα στον τραυματισμό του Μαουρίσιο

  Πόσο αναμένεται να μείνει εκτός δράσης ο Βραζιλιάνος, πότε και πού θα κάνει την επέμβαση.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ο Μαουρίσιο στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο την περασμένη Κυριακή (10/3) υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και πιθανή ρήξη έξω μηνίσκου. Αυτό θα φανεί όταν θα κάνει την επέμβαση, την οποία ο ίδιος αποφάσισε να κάνει στην Πορτογαλία.

  Γιατί ο ΠΑΟΚ δεν έχει βγάλει επίσημα ακόμα το πόσο διάστημα θα μείνει εκτός; Διότι απάντηση εξαρτάται από τα ευρήματα κατά τη διάρκεια της επέμβασης. Κοινώς από το αν και σε τι βαθμό έχει πειραχτεί ο μηνίσκος. Ανεπίσημα και δίχως να είναι γνωστά όλα τα δεδομένα μιλάμε για απουσία μίνιμουμ έξι μηνών, αλλά αυτό ξεκαθαρίσει στην επέμβαση.

  Σχετικά με την εγχείρηση, ο ποδοσφαιριστής έχει εκφράσει την επιθυμία να πάει στην Πορτογαλία να χειρουργηθεί και να μείνει εκεί για το πρώτο μετεγχειρητικό στάδιο (2-3 εβδομάδες) μέχρι να του αφαιρεθούν και τα ράμματα.

  Ο ΠΑΟΚ εννοείται ότι έχει ως προτεραιότητα τον παίκτη και είναι σε επαφή μαζί του τόσο το ιατρικό και το τεχνικό τιμ, όσο και ο Μάριο Μπράνκο προκειμένου να καταρτιστεί το κατάλληλο πρόγραμμα για τον ίδιο και την ομάδα.

  Η τελική απόφαση θα ληφθεί αύριο (14/3) οπότε θα υπάρξει και η επίσημη ενημέρωση, αλλά ο παίκτης είναι ξεκάθαρο ότι θέλει να κάνει την επέμβαση στην Πορτογαλία.

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Μαχητικά και ιστιοφόρα Τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη περνούσαν συνέχεια πάνω από την Ικαρία. Μια μαυροντυμένη γυναίκα με ροζιασμένο πρόσωπο και τα κατάλευκα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk