• Αναζήτηση
 • Διά βίου αποκλεισμός στον οπαδό που έβρισε τον Γουέστμπρουκ

  Η ομάδα της Γιούτα αποφάσισε να επιβάλει διά βίου απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο της στον οπαδό που έβρισε τον Ράσελ Γουέστμπρουκ

  Καμία έκπτωση, καμία ελαστικότητα. Για τους Γιούτα Τζαζ δεν είχε σημασία ότι ο οπαδός τους επιτέθηκε φραστικά σε μπασκετμπολίστα της αντίπαλης ομάδας. Δεν έκαναν διαχωρισμό και αποφάσισαν να επιβάλουν διά βίου αποκλεισμό στον άνθρωπο που έβρισε χυδαία τον Ράσελ Γουέστμπρουκ των Θάντερ.

  Αρκετοί παίκτες της ομάδας, όπως οι Ντόνοβαν Μίτσελ και Ρούντι Γκομπέρ εξέφρασαν την στήριξη τους στον Γουέστμπρουκ, ενώ η επίσημη τοποθέτηση των Τζαζ ανέφερε πως «Δεν υπάρχει χώρος για προσωπικές επιθέσεις ή ασέβεια στο παιχνίδι μας. Καθένας έχει το δικαίωμα να παίζει σε ένα ασφαλές και θετικό περιβάλλον».

  Ο οπαδός της Γιούτα φέρεται να είπε στον Ουέστμπρουκ «πέσε τώρα στα γόνατα, όπως έχεις συνηθίσει», με τον ηγέτη της Οκλαχόμα να του απαντάει «Θα σε γ@@@σω, ορκίζομαι σε ό,τι αγαπάω».

   

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Οι σαμπάνιες του τσάρου… Η τεράστια ψάθινη καπελίνα με την υπογραφή Eugenia Kim παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους οι οποίοι έπνεαν στα τουρκικά... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk