Ο Σάββας Παντελίδης τσέκαρε την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του που δεν έχουν λάβει μεγάλο χρόνο συμμετοχής φέτος σε οικογενειακό «διπλό» με την Κ19 του Άρη στη σημερινή (13/03) απογευματινή προπόνηση.

Μεταξύ των επιλογών ήταν και ο Δημήτρης Ανάκογλου, που επέστρεψε στην αγωνιστική δράση αφότου έμεινε εκτός για αρκετούς μήνες με συνεχείς τραυματισμούς στο γόνατο, και μάλιστα βρήκε δίχτυα. Μαζί με τον Ανδρέα Σταματή ήταν αυτοί που χάρισαν τη νίκη στην πρώτη ομάδα με 2-1.

Όσοι δεν πήραν μέρος στο παιχνίδι προπονήθηκαν νωρίτερα, ενώ ο Νικολά Ντιγκινί συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα, ανεβάζοντας στροφές.

Η ενημέρωση της κίτρινης ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα με την ομάδα Κ 19 (ήταν μικρότερης διάρκειας) διεξήχθη σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Για την ιστορία, η πρώτη ομάδα κέρδισε με 2-1. Τα γκολ πέτυχαν οι Δημήτρης Ανάκογλου και Ανδρέας Σταματής, ενώ για την Κ 19 του ΑΡΗ σκόραρε ο νεαρός Μπαλικτσής.

Για τους ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν, υπήρχε νωρίτερα προγραμματισμένη προπόνηση, με τον Νικολά Ντιγκινί να ακολουθεί και πάλι το ατομικό πρόγραμμα (ο Γάλλος μεσοεπιθετικός, πάντως, έχει αρχίσει σταδιακά να ανεβάζει ρυθμό).

Αύριο, Πέμπτη, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του “Δασυγένειου”».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση του Αρη στα social media:

?: Το σημερινό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα με την ομάδα Κ 19 στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου#arisfc #training

Δημοσιεύτηκε από ARIS F.C. / Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ (OFFICIAL) στις Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019