Ο Γευσιγνώστης ετοίμασε 70 πρωτότυπες συνταγές για όσους για λόγους νηστείας, υγείας ή στάσης ζωής απέχουν από τα κρεατικά.

Προσθέτουμε στα μαγειρέματα μας μελάνι σουπιάς που τους δίνει άρωμα ιωδίου και θάλασσας.

Βάζουμε αυγοτάραχο Μεσολογγίου και απογειώνουμε το φαγητό μας.

Μαγειρεύουμε σπαράγγια και αγκινάρες και φτιάχνουμε σαλάτες με όλα τα όσπρια.

Ψήνουμε vegeterian πίτσα και veggie burger και ετοιμάζουμε γλυκά με ταχίνι και ελαιόλαδο.

Όλα αυτά και άλλα πολλά- χωρίς κρέας- στον Γευσιγνώστη που κυκλοφορεί στις 3 Μαρτίου με το «Βήμα της Κυριακής».