«Στην γειτονιά μου όταν ήμουν μικρός φέρνανε μια αρκούδα για να χορεύει να κάνει την Βουγιουκλάκη και ο αρκουδιάρης μου θυμίζει τον Πολάκη. Έχουν μια ομοιότητα» δήλωσε ο Διονύσης Σαββόπουλος σχολιάζοντας με τον τρόπο τις πρακτικές του αναπληρωτή υπουργού Υγείας.

Ο κ. Σαββόπουλος μιλώντας στον ΣΚΑΪ υποστήριξε ότι ο κ. Πολάκης δεν αποτελεί αντιπροσωπευτικό δείγμα πολιτικού της μεταπολίτευσης, ενώ αναφερόμενος στην κυβέρνηση, είπε πως του μοιάζει ως  μια αποτυχία της Αριστεράς στην οποία κυβερνούν εγγαστρίμυθοι του Ανδρέα Παπανδρέου».

Νομίζω, είπε,  «ότι κυβερνά μια αποτυχία της αριστεράς. Κυβερνούν εγγαστρίμυθοι του Ανδρέα Παπανδρέου. Άνθρωποι που τον μιμούνται».

«Μαυρίζει η ψυχή μου μ’ αυτά. Δεν έχω καταλάβει ότι είμαστε έξι μήνες εκτός μνημονίου. Ο κόσμος δυσκολεύεται. Το πρώτο στάδιο ήταν ο θυμός. Η κοινωνία έπαθε σοκ. Αλλά τώρα είναι στο «δεν γίνεται τίποτα». Πηγαίνουμε για συνειδητοποίηση της κατάστασης και για δράση». Τόνισε εκτός των άλλων ο καλλιτέχνης εκφράζοντας ανοικτά την απογοήτευση του.