• Αναζήτηση
 • Μαλέλης: Ο Πολάκης οργιάζει με την πλήρη κάλυψη του Τσίπρα

  «Ο ελληνικός λαός θα έχει τον τελικό λόγο και η καταδίκη θα είναι αμείλικτη» τόνισε ο γραμματέας επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Σκληρή επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για όσα είπε στο υπουργικό συμβούλιο εξαπέλυσε το Κίνημα Αλλαγής, μέσω του γραμματέα του τομέα επικοινωνίας, Σταμάτη Μαλέλη.

  Ο κ. Μαλέλης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μετά από τη σημερινή ομιλία του κ. Τσίπρα στο Υπουργικό Συμβούλιο δεν μένει καμία αμφιβολία εντός και εκτός ΣΥΡΙΖΑ. Με την πλήρη κάλυψη του κ. Τσίπρα οργιάζει και ο κ. Πολάκης».

  «Η λίστα κάθε μέρα μεγαλώνει. Με τους Καμμένο-Κοτζιά, τώρα και τον Πολάκη, αλληλοεκβιάζονται, παρανομούν και ….δεν τρέχει τίποτα» συμπλήρωσε ο γραμματέας επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ.

  «Κρατάει άραγε ο ένας τον άλλο; Ότι και αν συμβαίνει ο ελληνικός λαός θα έχει τον τελικό λόγο και η καταδίκη θα είναι αμείλικτη» κατέληξε ο Σταμάτης Μαλέλης.

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Μαχητικά και ιστιοφόρα Τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη περνούσαν συνέχεια πάνω από την Ικαρία. Μια μαυροντυμένη γυναίκα με ροζιασμένο πρόσωπο και τα κατάλευκα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk