Μπορεί να γύρισε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων μόλις χθες, όμως ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι δεν γινόταν να λείψει από το ντέρμπι του Φαλήρου. Ο Ουκρανός αμυντικός ήταν σε «αναμμένα κάρβουνα» όλη την εβδομάδα, τονίζοντας συνεχώς στον Μανόλο Χιμένεθ και στους συμπαίκτες του πως θα είναι έτοιμος για τη μάχη της Κυριακής.

Σήμερα, η… υπόσχεση του Τσιγκρίνσκι έγινε πράξη. Ο Ουκρανός αμυντικός προπονήθηκε για δεύτερη σερί μέρα χωρίς πρόβλημα, ακολουθώντας το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας. Έτσι, μπήκε κανονικά στα πλάνα του Ισπανού τεχνικού για το ντέρμπι του Φαλήρου, με τον Χιμένεθ να τον συμπεριλαμβάνει στην αποστολή που ανακοίνωσε μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης στα Σπάτα.

Πάντως το πιθανότερο σενάριο θέλει τον Τσιγκρίνσκι να βρίσκεται στον πάγκο και να ενισχύει την προσπάθεια της ΑΕΚ στην πορεία του ματς, εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο. Με το δίδυμο των Οικονόμου-Τσόσιτς να διατηρείται στο κέντρο της άμυνας.

Σε αυτή βρίσκονται αναλυτικά οι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Κρίστιτσιτς, Αλμπάνης, Σιμόες, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άλεφ, Λιβάγια, Μπακασέτας, Πόνσε, Μπογέ.