Ο Σον Κιλπάτρικ σχολίασε το ματς με τον Ολυμπιακό, στάθηκε στους φίλους του Τριφυλλιού και στην ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ και τόνισε πως «ήταν μια μεγάλη νίκη»!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αμερικανός γκαρντ:

«Δεν το έχω ξαναδεί αυτό αλλά το πιο σημαντικό για εμάς ήταν πως ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Είχαμε συγκέντρωση σε εμάς. Ήταν τρομερά, οι φίλαθλοί μας ήταν φανταστικοί. Είναι οι καλύτεροι που έχω δει στη ζωή μου. Ήταν ένα μοναδικό συναίσθημα, κάτι που μας έκανε να νιώσουμε καλά. Οι φίλαθλοι έκαναν το ματς να κυλήσει έτσι».

«Είχαμε λίγες ημέρες για να προετοιμαστούμε και θεωρώ πως καταλάβαμε ότι έπρεπε να μπούμε δυνατά στο ματς και να κάνουμε αυτό που πρέπει. Ήταν μία μεγάλη νίκη. Γι’αυτό το παιχνίδι μιλούσαν όλοι από την ώρα που κατέβηκα από το αεροπλάνο. Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια της χρονιάς και κάναμε αυτό που έπρεπε στο διάστημα που αγωνιστήκαμε».

Σχετικά με το γεγονός πως το ματς διεκόπη στο ημίχρονο, ο Κιλπάτρικ ανέφερε: «Θα πάρω ό,τι μας δώσουν! Δεν μπορείς να γυρίσεις τον χρόνο πίσω και να αλλάξεις όλα όσα συνέβησαν. Παραμένουμε ταπεινοί, συνεχίζουμε στον ίδιο ρυθμό. Νιώθουμε πως κάναμε ένα βήμα μπροστά, πως βελτιωθήκαμε. Δεν αλλάζει η νοοτροπία μας, έχουμε τους ηγέτες μας να μας δείχνουν τον δρόμο. Πρέπει να έχουμε ενέργεια και να συνεχίσουμε έτσι».

Τέλος, σχετικά με την διαφορά στις εμφανίσεις εντός και εκτός ΟΑΚΑ, ο έμπειρος άσος τόνισε:«Πρέπει να βρούμε τι γίνεται με αυτό, ακόμα το ψάχνουμε. Είναι κάτι διαφορετικό. Πρέπει να έχουμε την ίδια ενέργεια στα εντός και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Αυτό κάνουν οι μεγάλες ομάδες και αυτό πρέπει να κάνουμε και εμείς στα επόμενα ματς».