Ο Ολυμπιακός δεν κατέβηκε να αγωνιστεί στο Β ημίχρονο του ημιτελικού του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, εκφράζοντας σοβαρά παράπονα για τη διαιτησία.

Η απόφαση αυτή ωστόσο δεν πάρθηκε μετά τη λήξη των δύο πρώτων δεκαλέπτων, αλλά από το πρώτο κιόλας λεπτό της αναμέτρησης. Ή μάλλον ακριβέστερα από το 28ο δευτερόλεπτο!

Κι αυτό καθώς οι άνθρωποι των Πειραιωτών είδε την ομάδα τους να χρεώνεται με τρία φάουλ μέσα στο μικρό αυτό χρονικό διάστημα. Συγκεκριμένα ο Τίμα είχε επιβαρυνθεί με τα δύο εξ αυτών, ενώ ο Ουέμπερ με το τρίτο.

Από εκεί το σημείο οι επιτελείς των ερυθρόλευκων άρχισαν να εξετάζουν αυτό το ενδεχόμενο και λίγο μετά υπήρξε επικοινωνία με τον πάγκο της ώστε να γνωστοποιηθεί η απόφαση αυτή.

Οσον αφορά τον λόγο που ο Ολυμπιακός περίμενε τη λήξη του ημιχρόνου και δεν αποχώρησε σε εκείνο το χρονικό σημείο, είχε να κάνει με θέματα ασφαλείας. Οι άνθρωποι της ομάδας ήθελαν η αποχώρηση να γίνει στην ανάπαυλα, όταν δηλαδή παίκτες, προπονητικό τιμ και φροντιστές θα βρίσκονται στα αποδυτήρια, δηλαδή θα είναι σε ασφαλές σημείο.

Δείτε παρακάτω το πρώτο λεπτό του ημιτελικού