Μπορεί ο Άρης να είχε ένα αρκετά κουραστικά ταξίδι, προκειμένου να επιστέψει στη Θεσσαλονίκη από την Τρίπολη, ωστόσο η προπόνηση… προπόνηση. Την Τρίτη (12/2) όσοι αγωνίστηκαν στο ματς με τον Αστέρα έκαναν χαλάρωμα, ενώ οι υπόλοιποι κίτρινοι κανονικά.

Το κλίμα πλέον στον «Θεό του πολέμου» είναι πολύ καλό, με την ηρεμία και την αισιοδοξία να έχουν επανέλθει μετά τα τρία σερί «τρίποντα». Πλέον ο Αρης έχει βρεθεί σε μία κατάσταση που ορίζει την τύχη του μόνος του όσον αφορά την υπόθεση «Ευρώπη».

Επόμενος στόχος η νίκη και μόνο αυτή με τον Πανιώνιο έτσι η ομάδα να κάνει ένα ακόμη βήμα προς την κατεύθυνση αυτή και με πίστη ότι μπορεί να επιτευχθεί ακόμη και η κατάκτηση της 4ης θέσης.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ: «Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής με τον Πανιώνιο στο Κλεάνθης Βικελίδης (17/02, 18:00), στο πλαίσιο της 21ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό νικηφόρο παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Αύριο, Τετάρτη, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλαμβάνει μεσημεριανή προπόνηση στο «Δασυγένειο».

Να θυμίσουμε ότι στο παιχνίδι με την ομάδα της Ν. Σμύρνης δηλώθηκε να εκτίει την ποινή της μιας αγωνιστικής ο Μανώλης Σιώπης (συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες).