• Αναζήτηση
 • Το αήττητο, ο επόμενος στόχος του ΠΑΟΚ

  Ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε το μεγαλύτερο εμπόδιό τους έως τώρα στη φετινή κούρσα πρωταθλήματος, και πλέον θέλει να συνδυάσει τον τρίτο τίτλο της Ιστορίας του με ένα μοναδικό ρεκόρ!

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ο ΠΑΟΚ έκανε αυτό που του ζητούσε ο κόσμος του, επιτακτικά. Έκανε αυτό που «έπρεπε» για να κάνει ένα μεγάλο, αποφασιστικό βήμα προς την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Ξεπέρασε το εμπόδιο του Ολυμπιακού, επικρατώντας στην Τούμπα με το καθαρό 3-1 και πλέον βρίσκεται στο +9, στο ρετιρέ της βαθμολογίας!

  Δέκα στροφές πριν από την ολοκλήρωση της κούρσας και ο Δικέφαλος του Βορρά σχεδόν έχει αγγίξει την κούπα! Είναι πιο κοντά από ποτέ άλλοτε, κι αυτό το +9 του επιτρέπει να στρέψει την προσοχή του αλλού. Πλέον ελάχιστα απειλείται. Τα λόγια του Βασίλη Τοροσίδη ήταν η ωμή πραγματικότητα. Ο μόνος ρεαλιστικός στόχος για τους Πειραιώτες πια είναι η δεύτερη θέση.

  Διαβάστε περισσότερα εδώ

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η Mykonian μεταφορά Brancusi Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής δοκίμασε ένα μικρό κομμάτι από το περουβιανής προέλευσης φιλέτο του. Τον παρακολουθούσα μέσα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk