• Αναζήτηση
 • Παππάς: «Πάμε για νίκη στο ΣΕΦ»

  Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού έδωσε το σύνθημα για το ματς με τον Ολυμπιακό.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ο Νίκος Παππάς αναφέρθηκε στη νίκη επί του Προμηθέα, ενώ μίλησε για τις αλλαγές που έφερε ο Ρικ Πιτίνο και έδωσε σύνθημα νίκης για τη νίκη στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό για την Ευρωλίγκα.

  «Σκληρύναμε στην άμυνα και είχαμε καλύτερες επιλογές στην επίθεση. Είχαμε λίγη κούραση από τον αγώνα της ΤΣΣΚΑ αλλά μπήκαμε καλύτερα στο δεύτερο μέρος και πήραμε σχετικά άνετα τη νίκη», ανέφερε αρχικά και μίλησε στη συνέχεια για τις αλλαγές που έχει φέρει ο Ρικ Πιτίνο:

  «Είναι ανθρώπινο να υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο και καλύτερη ψυχολογία. Προσπαθεί να περάσει μία φιλοσοφία με καλύτερη άμυνα και μεγαλύτερο πρέσινγκ. Μας έχει πει ότι αδικούσαμε τους εαυτούς μας. Ξέρετε τι προπονητής είναι, ξέρετε τι έχει καταφέρει».

  Τέλος, ο Νίκος Παππάς μίλησε για το ματς με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, λέγοντας: «Εμείς μπορούμε να το κάνουμε. Θα πάμε για τη νίκη. Ο Ολυμπιακός έχει μία πολύ καλή ομάδα και έναν πολύ καλό προπονητή. Είμαστε σε καλή κατάσταση και θα πάμε για τη νίκη»

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η Mykonian μεταφορά Brancusi Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής δοκίμασε ένα μικρό κομμάτι από το περουβιανής προέλευσης φιλέτο του. Τον παρακολουθούσα μέσα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk