• Αναζήτηση
 • Θέλει κλειστό διετές συμβόλαιο ο Μπίσεσβαρ

  Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, δείχνοντας διάθεση για να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, αποφάσισε να προσαρμόσει τα θέλω» του μ’ αυτά του Δικεφάλου. Η μοναδική διαφορά που χωρίζουν τις δύο πλευρές είναι το πως θα είναι επικυρωμένο το διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

  Στην πρώτη προσέγγιση ΠΑΟΚ- Μπίσεσβαρ υπήρξε διαφορά, στην δεύτερη επαφή οι δύο πλευρές βρέθηκαν πιο κοντά, όμως η χρονική διάρκεια που θα έχει το συμβόλαιο του Σουριναμένου χαφ. Ο Δικέφαλος, όπως έχουμε αναφέρει από to10.gr ήταν για 1+1 χρόνια, ενώ ο ποδοσφαιριστής που αρχικά ήθελε τριετές συμβόλαιο, τώρα ζητάει κλειστό διετές. Στα χρήματα οι δύο πλευρές τα έχουν βρει, όμως το κομβικό σημείο είναι διάρκεια που θα έχει το νέο συμβόλαιο που θα υπογράψει. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής δεν θέλει να φύγει από την Τούμπα και την Θεσσαλονίκη, καθώς η οικογένεια του έχει δεθεί πολύ με την πόλη και τους ρυθμούς ζωής της.

  Διαβάστε περισσότερα εδώ 

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk