• Αναζήτηση
 • Σκέψεις στον Ολυμπιακό για προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο

  Ο Ολυμπιακός σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, κατά της απόφασης της Λίγκας να συνεχιστεί το πρωτάθλημα από τη 15η αγωνιστική.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  H Super League αποφάσισε στο χθεσινό Δ.Σ. να συνεχιστεί το πρωτάθλημα κανονικά από τη 15η αγωνιστική, μετά την αποχή από τους διαιτητές, γεγονός που δεν ευνοεί τον Ολυμπιακό και την προσπάθεια του στο Europa League.

  Οι ερυθρόλευκοι επιβαρύνονται κι άλλο με αυτή την απόφαση και το πρόγραμμα τους γίνεται ακόμα πιο δύσκολο, καθώς το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί μεταξύ των δύο αγώνων με την Ντιναμό Κιέβου για τους «32» του Europa League.

  Στον Ολυμπιακό υπάρχει έντονος προβληματισμός για αυτή την απόφαση, με τους Πειραιώτες να κάνουν λόγο για «προσπάθεια αλλοίωσης του πρωταθλήματος». Σύμφωνα μάλιστα με όσα αναφέρει ο Κόκκινος Πρωταθλητής, ο Ολυμπιακός σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ κατά της απόφασης και να ξεκινήσει το πρωτάθλημα όπως προβλέπει και ο ΚΑΠ, από την 16η αγωνιστική και η 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας να διεξαχθεί εμβόλιμα.

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η Mykonian μεταφορά Brancusi Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής δοκίμασε ένα μικρό κομμάτι από το περουβιανής προέλευσης φιλέτο του. Τον παρακολουθούσα μέσα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk