• Αναζήτηση
 • Μπλάχιν: «Ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει θαύματα με τον κόσμο του»

  Ο Όλεγκ Μπλαχίν σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με την Ντιναμό Κιέβου για τους «32» του Europa League τονίζοντας πως το πρώτο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη θα είναι πολύ δύσκολο για τους Ουκρανούς.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ο Όλεγκ Μπλαχίν μίλησε για τα παιχνίδια ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ντιναμό Κιέβου για τους«32» του Europa League κι έδωσε ένα μικρό πλεονέκτημα στους Ουκρανούς, διότι έχουν το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας.

  Ο παλαίμαχος άσος της Ντιναμό όμως αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην πίεση που θα νιώσει η ουκρανική ομάδα στο Καραϊσκάκη, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει θαύματα με τη βοήθεια του κόσμου του.

  Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

  «Ξέρω ότι είναι πάντα πολύ δύσκολο να παίξεις στον Πειραιά. Πάντως, πιστεύω ότι η Ντιναμό Κιέβου έχει ένα πλεονέκτημα επειδή παίζει τον πρώτο αγώνα στην Αθήνα. Από την άλλη πλευρά, όμως, θα είναι πολύ δύσκολο να παίξει μετά τη διακοπή του πρωταθλήματός της, όταν ο Ολυμπιακός θα έχει παιχνίδια στα πόδια του. Νομίζω ότι θα είναι πολύ δύσκολο το πρώτο παιχνίδι. Με τους οπαδούς της, αυτή η ομάδα μπορεί να κάνει θαύματα. Υπάρχουν πολύ φανατικοί οπαδοί στο σύλλογο αυτό. Αλλά οι πιθανότητες είναι 50 στις 50».

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Μαχητικά και ιστιοφόρα Τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη περνούσαν συνέχεια πάνω από την Ικαρία. Μια μαυροντυμένη γυναίκα με ροζιασμένο πρόσωπο και τα κατάλευκα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk