• Αναζήτηση
 • Μαριάννα Τόλη : Η συμμετοχή στη Eurovision και οι μεγάλες επιτυχίες

  Με αποκορύφωμα το θρυλικό «Μάθημα Σολφέζ» όπου πήρε μέρος στη Eurovision, εκπροσωπώντας την Ελλάδα, το 1977, πολλά τραγούδια της αποτέλεσαν μεγάλες δισκογραφικές επιτυχίες

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ως μια πολυδιάστατη προσωπικότητα η οποία στην καριέρα της ασχολήθηκε με πολλά πράγματα μπορεί να χαρακτηριστεί η Μαριάννα Τόλη, η οποία «έφυγε» από τη ζωή το απόγευμα του Σαββάτου.

  Μεγάλη της αγάπη, πέρα από την υποκριτική, ήταν και το τραγούδι.

  Με αποκορύφωμα το θρυλικό «Μάθημα Σολφέζ» όπου πήρε μέρος στη Eurovision, εκπροσωπώντας την Ελλάδα, το 1977, πολλά τραγούδια της αποτέλεσαν μεγάλες δισκογραφικές επιτυχίες.

  Κάποιες από τις επιτυχίες της ήταν τα «πάμε για δουλειά» , «ζητάς», «μόνο με την αγάπη μας», «τι τα θες τώρα», «η τελετή» και πολλά άλλα.

  Το 2014, μάλιστα, στο πλαίσιο της ανάδειξης για το πρόσωπο της Eurovision που θα εκπροσωπούσε την Ελλάδα εκείνη τη χρονιά, η Μαριάννα Τόλη συγκίνησε το πανελλήνιο τραγουδώντας μαζί με τον Πασχάλη, τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς και την Μπέσυ Αργυράκη το «μάθημα σολφέζ» πλαισιωμένοι από το συγκρότημα «Μέλισσες».

   

  Πολιτισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Μαχητικά και ιστιοφόρα Τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη περνούσαν συνέχεια πάνω από την Ικαρία. Μια μαυροντυμένη γυναίκα με ροζιασμένο πρόσωπο και τα κατάλευκα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk