• Αναζήτηση
 • «Σήκωσαν» το σπίτι του Τιάγκο Σίλβα

  Ληστές χτύπησαν το πολυτελές διαμέρισμα του Τιάγκο Σίλβα κατά τη διάρκεια που εκείνος αγωνιζόταν με την Παρί κόντρα στη Ναντ με κλοπιμαία αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Οι θρασύτατοι ληστές αψήφησαν τα μέτρα ασφαλείας στην πολύ καλά φυλασσόμενη γειτονιά των Παρισίων, διέρρηξαν το σπίτι του Τιάγκο Σίλβα κι έφυγαν σαν …κύριοι με πλούσια λεία.

  Αυτό αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα της «L’ Equipe», που αποκαλύπτει πως οι δράστες γνώριζαν ότι ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός της Παρί είχε βραδινό αγώνα και μπήκαν ανενόχλητοι στο πολυτελές διαμέρισμα, που βρίσκεται σε μία από τις καλύτερες περιοχές της γαλλικής πρωτεύουσας.

  Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες, οι δράστες απέσπασαν πολυτελή ρολόγια και κοσμήματα, η αξία των οποίων υπολογίζεται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Όπως είναι φυσικό, ειδική μονάδα της γαλλικής Αστυνομίας, έχει αρχίσει έρευνα, προκειμένου να βρεθούν οι «ποντικοί πολυτελείας».

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Μαχητικά και ιστιοφόρα Τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη περνούσαν συνέχεια πάνω από την Ικαρία. Μια μαυροντυμένη γυναίκα με ροζιασμένο πρόσωπο και τα κατάλευκα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk