• Αναζήτηση
 • Καρυπίδης: «Αυτοί που δεν μπορούν θα φύγουν»

  Ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ προανήγγειλε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης ως αποτέλεσμα του αποκλεισμού-σοκ της ομάδας από το Κύπελλο

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Με τοποθέτησή του μέσω της ΠΑΕ Άρης αμέσως μετά την ήττα από τον Εργοτέλη και την αποτυχία της ομάδας να προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, ο Θόδωρος Καρυπίδης εμφανίστηκε αρκετά θυμωμένος και αποφασισμένος να προχωρήσει σε αποδεσμεύσεις παικτών.

  Θα πρέπει να θεωρείται πλέον βέβαιο πως θα γίνει εκτενές ξεκαθάρισμα στο ρόστερ κατά τη διάρκεια των γιορτών και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και εκπλήξεις.

  Αναλυτικά, τα όσα ανέφερε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης: «Αυτός ο αποκλεισμός δεν θα περάσει έτσι. Ο κόσμος έχει δίκιο που είναι εξοργισμένος. Απο αύριο κιόλας θα τρέξουν οι εξελίξεις. Θα αλλάξουν πολλά πράγματα απο εδώ και πέρα. Αυτοί που δεν μπορούν θα φύγουν. Θα έρθουν παίκτες που μπορούν. Θα κάνω αυτό που πρέπει για να διορθώσουμε τα πράγματα, όλα έχουν το όριο τους».

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η Mykonian μεταφορά Brancusi Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής δοκίμασε ένα μικρό κομμάτι από το περουβιανής προέλευσης φιλέτο του. Τον παρακολουθούσα μέσα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk