• Αναζήτηση
 • Η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ολυμπιακού

  Μέσα σε πολύ ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη (20/12) η καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη γιορτή των Ερυθρόλευκων

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Η επική πρόκριση στο Europa League (ρίχνοντας κοτζάμ τη Μίλαν στο καναβάτσο) και οι νίκες στις εγχώριες διοργανώσεις (3-0 τη Λαμία στη Super League, 2-1 τον Άρη Αβάτου στο εκτός έδρας ματς Κυπέλλου) έχουν επιτείνει τον ενθουσιασμό στις τάξεις του Ολυμπιακού, όπως φάνηκε και στην καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη γιορτή.

  Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» παρουσία όλων των στελεχών του ποδοσφαιρικού τμήματος. Οι Πειραιώτες ξέφυγαν για λίγο από την ρουτίνα της καθημερινότητας, με χαμόγελο πόζαραν δίπλα στη μασκότ της ομάδας και αντάλλαξαν αγκαλιές και ευχές.

  Οι Πειραιώτες σε κλίμα ευφορίας, έπειτα από τα τελευταία επιτυχή αποτελέσματα, είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να διασκεδάσουν.


  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Μαχητικά και ιστιοφόρα Τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη περνούσαν συνέχεια πάνω από την Ικαρία. Μια μαυροντυμένη γυναίκα με ροζιασμένο πρόσωπο και τα κατάλευκα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk