Την Τετάρτη 16 και Πέμπτη 17 Ιανουαρίου αναμένεται να διεξαχθούν οι αγώνες της 15ης αγωνιστικής της Super League, οι οποίοι αναβλήθηκαν μετά την αποχή που ανακοίνωσαν οι Έλληνες διαιτητές. Ο ΚΑΠ σε περιπτώσεις σαν κι αυτή αναφέρει ότι σε περίπτωση αναβολής αγωνιστικής του πρώτου γύρου, αυτή θα πρέπει υποχρεωτικά να διεξαχθεί εμβόλιμα χωρίς να αλλάξει το πρόγραμμα.

Πιο συγκεκριμένα στο άρθρο 22, παράγραφος 6 αναφέρεται: «Σε περίπτωση αναβολής μίας ή περισσοτέρων αγωνιστικών του πρωταθλήματος, αν αυτές λάβουν χώρα στον α’ γύρο, τότε το πρωτάθλημα συνεχίζεται με τις επόμενες (μη αναβληθείσες αγωνιστικές) και η αναβληθείσα αγωνιστική ορίζεται σε εμβόλιμες ημερομηνίες. Αν, αντιθέτως, η αναβολή λάβει χώρα στον β΄ γύρο, τότε το πρωτάθλημα συνεχίζεται υποχρεωτικά με την αναβληθείσα αγωνιστική και μετακυλίονται συναφώς οι χρονικά επόμενες αγωνιστικές».

Με το διήμερο 9 και 10 Γενάρη να έχουν οριστεί αγώνες για το Κύπελλο, η αμέσως επόμενες διαθέσιμες ημερομηνίες είναι στις 16 και 17 του ίδιου μήνα. Η πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου είναι προγραμματισμένη για τις 12 και 13 Ιανουαρίου, συνεπώς η «αυλαία» του πρώτου γύρου αναμένεται να πέσει αφού ξεκινήσει ο δεύτερος γύρος. Όλα αυτά βέβαια θα τηρηθούν υπό την προϋπόθεση ότι η αποχή των διαιτητών θα λήξει και θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε στην αγωνιστική δράση.