• Αναζήτηση
 • Επιτροπή Παρακολούθησης: Να προσαχθούν στη Δικαιοσύνη οι υπεύθυνοι για την επίθεση στον Τζήλο

  Η Επιτροπή Παρακολούθησης της FIFA, με ανακοίνωσή της για την επίθεση που δέχτηκε ο Θανάσης Τζήλος, ξεκαθάρισε πως περιμένει από τα αρμόδια όργανα να αναλάβουν άμεσα δράση για να βρεθούν οι υπεύθυνοι

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Η Επιτροπή Παρακολούθησης της FIFA εξέδωσε ανακοίνωση για την επίθεση στο διαιτητή Θανάση Τζήλο από κουκουλοφόρους και τόνισε ότι περιμένει από τα αρμόδια όργανα να αναλάβουν άμεσα δράση για την εξάλειψη όλων των μορφών βίας.

  Αναλυτικά η ανακοίνωση:

  «Η Επιτροπή Παρακολούθησης της FIFA, αρμόδια για την παρακολούθηση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση με αφορμή την επίθεση στον διαιτητή κ. Αθανάσιο Τζήλο.

  Η Επιτροπή Παρακολούθησης της FIFA, αρμόδια για την παρακολούθηση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, καταδικάζει με τον πλέον απερίφραστο τρόπο την απαράδεκτη και βίαιη επίθεση εναντίον του Έλληνα διαιτητή κ. Αθανάσιου Τζήλου.

  Αναμένουμε ότι θα διεξαχθούν εμπεριστατωμένες έρευνες από τις αρμόδιες αρχές στην Ελλάδα για να διαπιστωθούν οι λόγοι πίσω από αυτή την επίθεση και να προσαχθούν οι υπεύθυνοι στη Δικαιοσύνη. Επιπλέον, και όπως υπογράμμισε η FIFA νωρίτερα φέτος, είναι ζωτικής σημασίας όλα τα αρμόδια όργανα να αναλάβουν άμεση και κατάλληλη δράση για την εξάλειψη όλων των μορφών βίας που συνδέονται με το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

  Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ειλικρινή μας συμπάθεια για τον κ. Τζήλο και την οικογένειά του, κατά τη διάρκεια αυτής της πολύ δύσκολης περιόδου, και να του ευχηθούμε γρήγορη ανάκαμψη.

  Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τους όρους εντολής της FIFA, η Επιτροπή Παρακολούθησης θα συνεχίσει να παρακολουθεί τις εξελίξεις σχετικά με το ελληνικό ποδόσφαιρο, θα βρίσκεται σε επαφή με τον ανεξάρτητο εμπειρογνώμονα της FIFA και, μεταξύ άλλων, θα αναφέρει διαρκώς στη FIFA και την UEFA».

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk