• Αναζήτηση
 • Επιμένουν σε αποχή οι διαιτητές – Βγάζουν και ανακοίνωση

  Η καλλιτέχνις Λόρα Μπέργκερ (Laura Berger) ζει και δημιουργεί στο Σικάγο

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Παρά την επιστολή του Πορτογάλου αρχιδιαιτητή Βίτορ Μέλο Περέιρα μέσω της οποίας προσπάθησε να μεταπείσει τους Έλληνες ρέφερι να μην προχωρήσουν σε αποχή στα ματς της προσεχής αγωνιστικής του πρωταθλήματος, εκείνοι εμμένουν στην αρχική τους απόφαση, μαζί με τους βοηθούς.

  Έθεσαν μάλιστα το θέμα σε ψηφοφορία, με την πλειοψηφία να αποφασίζει να δηλώσει κωλύματα για την προσεχή αγωνιστική.

  Οι διαιτητές μετά τον επίθεση που δέχθηκε ο συνάδελφός του, Θανάσης Τζήλος, θεωρούν ότι η μόνη λύση για να σταματήσουν τέτοια φαινόμενα είναι να μην κατέβουν στα γήπεδα το επόμενο σαββατοκύριακο.

  Τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να εκδώσουν και σχετική ανακοίνωση, ενώ αντιπροσωπεία τους θα επιδιώξει συνάντηση με τον αρχιδιαιτητή της ΕΠΟ με σκοπό να συζητήσουν εκτενώς το πρόβλημα.

  Δεδομένα πάντως θα υπάρξει νέος κύκλος επαφών, μετά την επιστολή του Περέιρα μέσω της οποίας τους ζήτησε να κάνουν πίσω, με την απόφασή τους να μένει αμετάκλητη μέχρι στιγμής.

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η άνοιξη στους Δολομίτες… Το δαχτυλίδι με το ογκώδες ροζ διαμάντι του Martin Katz έστελνε χιλιάδες εκθαμβωτικές αντανακλάσεις μέσα από την ειδική, υπερσύγχρονη... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk