• Αναζήτηση
 • Περέιρα: Η ΚΕΔ καταδικάζει την άθλια επίθεση στον Τζήλο

  Ο Βίτορ Μέλο Περέιρα αναφέρθηκε στην επίθεση που δέχτηκε ο Θανάσης Τζήλος, τονίζοντας ότι ξεπερνάει κάθε όριο, ενώ εξέφρασε τη στήριξη του σε όλους τους Έλληνες ρέφερι

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ο Βίτορ Μέλο Περέιρα με δήλωση του καταδικάζει την επίθεση που δέχτηκε ο Θανάσης Τζήλος σήμερα το πρωί στη Λάρισα, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως ξεπερνάει κάθε όριο. Ο πρόεδρος της ΚΕΔ υπογράμμισε πως πρόκειται για άθλιο συμβάν, ενώ εξέφρασε την απόλυτη στήριξη του σε όλους τους Έλληνες διαιτητές.

  Αναλυτικά η δήλωση του Περέιρα:

  Ο πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Βίτορ Μανουέλ Ντε Μέλο Περέιρα έκανε την παρακάτω δήλωση.

  «Σύσσωμη η Κ.Ε.Δ. και οι Έλληνες διαιτητές καταδικάζουν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την άθλια επίθεση στον Θανάση Τζήλο.

  Είμαστε εξαιρετικά απογοητευμένοι από αυτή την εξέλιξη, που ξεπερνά κάθε όριο και λειτουργεί απολύτως αντίστροφα με όσα απαιτούνται, ώστε οι διαιτητές να εκπληρώνουν επιτυχώς την αποστολή τους.

  Είχα πρόσφατα αναφερθεί, και προειδοποιήσει τους πάντες, για το κλίμα εκφοβισμού και bullying, μέσα στο οποίο οι Έλληνες διαιτητές καλούνται να αποδώσουν ποδοσφαιρική δικαιοσύνη και να έχουν υψηλά επίπεδα απόδοσης.

  Όσοι τότε αμφισβήτησαν τις θέσεις μου, προφανώς τώρα καταλαβαίνουν ότι περιέγραφα το πραγματικό περιβάλλον στο οποίο επιχειρούμε να λειτουργήσουμε και πως είχα πλήρη γνώση των λεγομένων μου.

  Η Κ.Ε.Δ. εκφράζει τη βαθιά της λύπη για το απαράδεκτο συμβάν και την αλληλεγγύη και υποστήριξή της προς τον Θανάση Τζήλο και την οικογένειά του.

  Επίσης εκφράζει την απόλυτη στήριξη και αλληλεγγύη της προς όλους τους διαιτητές, βοηθούς διαιτητές και παρατηρητές, δίπλα στους οποίους θα βρίσκεται σε κάθε τους στιγμή».

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk