• Αναζήτηση
 • Ζαμπά: «Δύσκολα θα μας ρίξουν από την κορυφή»

  Ο Λέο Ζαμπά με δηλώσεις του αναφέρθηκε στη νίκη επί του Λεβαδειακού και στη βαθμολογική διαφορά που υπάρχει από τον δεύτερο της βαθμολογίας Ολυμπιακό.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Σε ΜΜΕ της Βραζιλίας μίλησε ο Λέο Ζαμπά, υποστηρίζοντας πως δεν θα πρέπει να τους εφησυχάσει η δεδομένη κατάσταση που υπάρχει με την διαφορά των 8 βαθμών από τον δεύτερο της βαθμολογίας Ολυμπιακό.

  Στο αφιέρωμα που του ετοίμασαν οι συμπατριώτες του γίνεται αναφορά στην μπαλιά που έβγαλε ο Βραζιλιάνος στον Πρίγιοβιτς. Ο 20χρονος εξτρέμ των Ασπρόμαυρων τόνισε ότι ο Δικέφαλος με τις εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα, έχει στείλει σε όλους το μήνυμα, ότι δύσκολα θα τον ρίξουν από την κορυφή.

  «Έχουμε οκτώ βαθμούς διαφορά από την δεύτερη θέση. Η απόσταση είναι μεγάλη, αλλά δεν θα πρέπει να παρουσιάσουμε σημάδια χαλάρωσης. Έχουμε μια εξαιρετική ομάδα και έχουμε στείλει το μήνυμά μας. Τώρα έχουμε ακόμη ένα ματς στο πρωτάθλημα πριν το κλείσιμο του χρόνου, για να πάμε με ηρεμία στις διακοπές μας»

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η άνοιξη στους Δολομίτες… Το δαχτυλίδι με το ογκώδες ροζ διαμάντι του Martin Katz έστελνε χιλιάδες εκθαμβωτικές αντανακλάσεις μέσα από την ειδική, υπερσύγχρονη... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk