• Αναζήτηση
 • Μπάνκι: Επικίνδυνη ομάδα η Νίμπουρκ

  Στις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ στον αγώνα κόντρα στην Νίμπουρκ στάθηκε ο Λούκα Μπάνκι.

  Το παιχνίδι κόντρα στην Νίμπουρκ σχολίασε ο Λούκα Μπάνκι με τον προπονητή της ΑΕΚ να αναφέρει ότι η ομάδα από την Τσέχια θα δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στην Ένωση, παρά το κακό ρεκόρ που έχει στο Basketball Champions League.

  Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ιταλός τεχνικός:

  «Αύριο, παίζουμε το πρώτο από τα τρία εντός έδρας ματς, που έχουμε στο δεύτερο γύρο του BCL. Γνωρίζουμε, ότι παρά το κακό ρεκόρ, που έχει η Νίμπουρκ, είναι μια επικίνδυνη ομάδα και αυτό το απέδειξε στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου. Επίσης, η προϊστορία έχει αποδείξει πόσο απρόβλεπτες είναι οι αναμετρήσεις των δύο ομάδων.

  Περιμένουμε μια ομάδα, που θα αγωνιστεί χωρίς πίεση, με ένα ιδιαίτερο αγωνιστικό στυλ και με πολλούς παίκτες που έχουν υψηλό ποσοστό ευστοχίας. Η Νίμπουρκ ενισχύθηκε τελευταία και θα έχει διαφορετική εικόνα από τον αγώνα της Τσεχίας.

  Πρέπει να προετοιμάσουμε τους παίκτες μας, ώστε να προσεγγίσουν με ιδιαίτερη προσοχή τον αγώνα. Δεν θα είναι εύκολος. Θα χρειαστούμε ακόμη μία μεγάλη εμφάνιση για να πάρουμε τη νίκη».

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk