• Αναζήτηση
 • Άρης: Πρώτος στη λίστα ο Καστρίτης

  Φαβορί για τον πάγκο των κίτρινων ο προπονητής της Εθνικής Νέων μετά την αποχώρηση του Βαγγέλη Αγγέλου.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Οι άνθρωποι του Άρη έχουν κάνει τις πρώτες σκέψεις τους για τον αντικατάσταση  του Βαγγέλη Αγγέλου, που έλυσε σήμερα (17/12) τη συνεργασία του με την ομάδα με κοινή απόφαση δική του και της διοίκησης.

  Ψηλά στην προτίμησή τους φαίνεται να βρίσκεται το όνομα του Γιάννη Καστρίτη, του πρώην τεχνικού της Κύμης, του Αρκαδικού και των Τρικάλων, που έχει πλέον αναλάβει την Εθνική Νέων. Ο 36χρονος προπονητής γνωρίζει, μάλιστα, καλά τους Μάικ Κάιζερ και Γκάρι ΜακΓκι από την παρουσία του στην Εύβοια.

  Το άλλο όνομα που απασχολεί τους ιθύνοντες της ομάδας είναι αυτό του Σούλη Μαρκόπουλου, που έχει περάσει από τον Άρη δυο φορές (1994-96, 1998-99), ωστόσο, η περίπτωσή του θεωρείται πιο δύσκολη συγκριτικά με του πρώτου υποψηφίου.

  Επιπλέον, ο Άρης συζητά και με τον Στέργιο Κουφό, πρώην προπονητή – μεταξύ άλλων –  του Χολαργού και του Ρεθύμνου, για το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η Mykonian μεταφορά Brancusi Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής δοκίμασε ένα μικρό κομμάτι από το περουβιανής προέλευσης φιλέτο του. Τον παρακολουθούσα μέσα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk