Σε ένα κομβικό σημείο, τοποθετημένο πάνω στη κεντρική λεωφόρο Συγγρού, κοντά στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και την κοσμοπολίτικη Αθηναϊκή Ριβιέρα, το Grand Hyatt Athens προσφέρει την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας, σε μια πόλη με πλούσια ιστορία και παράδοση. Το ξενοδοχείο αποτελείται από 309 δωμάτια, 38 από τα οποία είναι πολυτελείς σουίτες με υπέροχη θέα είτε στην Ακρόπολη, είτε στον εσωτερικό κήπο. Διαθέτει 10 συνεδριακές αίθουσες με σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό που προσφέρονται για γάμους, εκδηλώσεις και συνέδρια με χωρητικότητα έως και 1.000 επισκέπτες.

Για τους λάτρεις της γαστρονομίας, στον 8ο όροφο το εστιατόριο Penthouse, με πλήρως εορταστική διακόσμηση, προσφέρει υπέροχα γιορτινά μενού για τη περίοδο των Εορτών. Τη Παραμονή των Χριστουγέννων με live μουσική από τον Αρίωνα Αβατάγγελο και ένα μενού 5 πιάτων που έχει ετοιμάσει ο Executive Chef Γιάννης Ξενικάκης, θα εκπλήξει ευχάριστα και τους πιο απαιτητικούς. Σε ανάλογη γιορτινή ατμόσφαιρα και την ημέρα των Χριστουγέννων, ο πλούσιος μπουφές προσφέρεται για όσους επιθυμούν να γευτούν δροσερές σαλάτες, πολλών ειδών ζεστά εδέσματα καθώς και μια μεγάλη ποικιλία γλυκών.

Όσον αφορά τη Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, το Grand Hyatt Athens ετοιμάζεται να υποδεχτεί το νέο έτος με ένα πλούσιο μενού 6 πιάτων και πολλές ευχάριστες μουσικές εκπλήξεις. Για όσους η βραδιά της Πρωτοχρονιάς καταλήξει μέχρι το πρωί, ένας εκλεκτός μπουφές με γλυκές και αλμυρές γεύσεις θα περιμένει όσους θέλουν να ξεκινήσουν μαγικά το πρώτο πρωινό του χρόνου και θα ανανεώνεται διαρκώς για όσους θέλουν να περάσουν το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς απολαμβάνοντας τη  πανοραμική θέα στην Ακρόπολη και την ανοιχτή πισίνα.

Δείτε το μενού εδώ »