Συνεχίζεται ο πόλεμος ανακοινώσεων ανάμεσα στον Αρη και το Περιστέρι, μετά το μεταξύ τους, ματς που βρήκε νικήτρια την ομάδα των δυτικών προαστίων με 62-68 στο Παλέ.

Μετά την ανακοίνωση του Περιστερίου με την οποία επιτίθεται στον τεχνικό των κίτρινων Βαγγέλη Αγγέλου, οι Θεσσαλονικείς απαντούν με νέα ανακοίνωση η οποία καταφέρεται εναντίον του Αργύρη Πεδουλάκη, κατηγορώντας τον για απρεπή συμπεριφορά. Μάλιστα ο Αρης δεν έμεινε μόνο στην ανακοίνωση, αλλά παρέθεσε και βίντεο με «πρωταγωνιστή» τον προπονητή του Περιστερίου σε αρνητικές συμπεριφορές του κατά των κίτρινων.

Αναλυτικά: «Προτoύ η ΚΑΕ Περιστέρι τολμήσει να μιλήσει και να αμφισβητήσει το ήθος του προπονητή της ομάδας μας, θα τη συμβουλεύαμε να ανατρέξει στο παρελθόν και να παρακολουθήσει τα βίντεο που έχουν καταγραφεί με την απαράδεκτη συμπεριφορά του τεχνικού της ομάδας της και τις χειρονομίες του σε παιχνίδι που έγινε απέναντι στον ΑΡΗ, στο γήπεδο μας. Επίσης, υπάρχει και το βίντεο από το σημερινό παιχνίδι, όπου ο κ. Πεδουλάκης χαιρετά ειρωνικά κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης τους φίλους του ΑΡΗ, προκαλώντας με το… καλησπέρα το κόσμο που βρέθηκε στο “Nick Galis Hall”.

Όσο για τα υπόλοιπα υπάρχει και η Δευτέρα…».

Το link με τις άσεμνες και απρεπείς χειρονομίες του κ. Πεδουλάκη: