Πιο έντονο από ποτέ φαίνεται πως είναι το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για τον επιθετικό της Μίλαν, Σούσο, ο οποίος εντυπωσιάζει με τη φανέλα των «ροσονέρι».

Με δηλώσεις του στο «Radio Marca» ο 24χρονος τόνισε πως αν και είναι περήφανος για το ενδιαφέρον της «βασίλισσας» είναι χαρούμενος στο Μιλάνο.

«Όταν οι καλύτερες ομάδες στον κόσμο ενδιαφέρονται για σένα, είναι φυσιολογικό να είσαι περήφανος με το ότι τα πράγματα πηγαίνουν καλά. Ποιος δεν θα ήταν χαρούμενος αν η Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφερόταν γι’ αυτόν; Το να κάνεις το άλμα σ’ έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους του κόσμου, είναι πάντα ένα χαρούμενο πράγμα», τόνισε αρχικά ο Σούσο συμπληρώνοντας στη συνέχεια:

«Το να παίξω σπίτι μου (στην Ισπανία) είναι όμοφο, τώρα είμαι σε μια χώρα που που η κουλτούρα της είναι πολύ παρόμοια με την ισπανική και για την ώρα είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Αισθάνομαι σημαντικός για την ομάδα, πολύ άνετα, είμαι χαρούμενος γιατί τα πάω πολύ καλά με τον κόουτς».

Δεδομένου πως ο Ισπανός έχει στο συμβόλαιό του ρήτρα αποδέσμευσης 50 εκατ. ευρώ, μια κίνηση στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο από τη Ρεάλ είναι ιδιαίτερα πιθανή.