Την 35η θέση στη γενική κατάταξη της UEFA κατέχει ο Ολυμπιακός και παραμένει η κορυφαία ελληνική ομάδα στο ranking των συλλόγων.

Μάλιστα, οι Ερυθρόλευκοι έχουν μεγάλη απόσταση από τους υπόλοιπους εκπροσώπους μας, καθώς έπεται ο ΠΑΟΚ στην 62η θέση.

Σε ότι έχει να κάνει με την Ένωση, οι Κιτρινόμαυροι είναι στην 90η θέση της σχετικής κατάταξης ενώ αξιοσημείωτο είναι πως ο Αστέρας Τρίπολης είναι σε καλύτερη θέση από τον Παναθηναϊκό. Οι Αρκάδες βρίσκονται στην 121η θέση ενώ οι πράσινοι στην 156η. Ο Ατρόμητος είναι στην 191η θέση, ο Πανιώνιος στην 192η και ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι 193ος.

Τα στοιχεία που προαναφέραμε αφορούν την γενική κατάταξη της UEFΑ αλλά χρήζει ιδιαίτερης μνείας πως ο Ολυμπιακός είναι η κορυφαία ελληνική ομάδα και σε ότι έχει να κάνει με την φετινή σεζόν. Οι ερυθρόλευκοι είναι στην 44η θέση και ακολουθεί ο ΠΑΟΚ (126η), η ΑΕΚ (60η) και ο Ατρόμητος (171η θέση). Τέλος ο Αστέρας Τρίπολης είναι 175ος.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να «σκαρφαλώσει» ψηλότερα καθώς η πειραϊκή ομάδα διεκδικεί την πρόκριση της στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ, δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων τους στην φάση των ομίλων.

Αντιθέτως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τον ΠΑΟΚ ενώ σε ότι έχει να κάνει με την ΑΕΚ, η Ένωση δεν έχει ακόμα βαθμό στον όμιλο και διατηρεί μόνο μαθηματικές ελπίδες για κατάκτηση της τρίτης θέσης του γκρουπ.