Δεκτός από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ Προκόπιο Παυλόπουλο, έγινε το πρωί της Τετάρτης, ο κορυφαίος Ελληνας τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς, συνοδευόμενος από τους γονείς του.

Στο περιθώριο της συνάντησης του με τον κ. Παυλόπουλο, ο 20χρονος πρωταθλητής, δήλωσε στο ΑΠΕ ΜΠΕ: «Θέλω να παίξω με την εθνική ομάδα στο Davis Cup, γιατί θέλω πολύ να λάβω μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο».

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, υποδέχθηκε με ζεστά λόγια τον Στέφανο Τσιτσιπά και τους γονείς του, Απόστολο και Τζούλια. «Στέφανε σε καλωσορίζω ως έναν κορυφαίο εκπρόσωπο της γενιάς σου και ως ένα πραγματικό πρότυπο αριστείας», του είπε μεταξύ άλλων ο κ. Παυλόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε ακόμη, στις προσπάθειες που κάνουν οι γονείς του για να τον στηρίξουν σε αυτό τον μοναχικό δρόμο που χαράζει και του ευχήθηκε «Καλή δύναμη και πάντα ψηλά».

Από την πλευρά του, ο 20χρονος πρωταθλητής, δήλωσε χαρούμενος για την πρόσκληση αυτή, τόνισε πως «η σκληρή δουλειά τώρα ανταμείβεται» και πως «νιώθω υπερήφανος που παίζω για τα ελληνικά χρώματα», ενώ υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει την προσπάθειά του και να δίνει τον καλύτερο εαυτό του.