Θέμα και στο εξωτερικό το γκολ του Ακπόμ

Το σάιτ «goal» είχε αναφορές στο πρώτο τέρμα του Άγγλου επιθετικού με τη φανέλα του ΠΑΟΚ

Θέμα και στο εξωτερικό το γκολ του Ακπόμ

Το σάιτ «goal» είχε αναφορές στο πρώτο τέρμα του Άγγλου επιθετικού με τη φανέλα του ΠΑΟΚ

Ο Τσούμπα Ακπόμ πέτυχε την περασμένη Κυριακή το πρώτο του επίσημο γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και το γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο και στο εξωτερικό.

Το γνωστό σάιτ «goal.com» φιλοξένησε θέμα για την παρουσία του Άγγλου επιθετικού στον Δικέφαλο, σημειώνοντας ότι αναδείχθηκε και παίκτης του αγώνα στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναιτωλικού με 2-1 όπου σκόραρε.

Μεταξύ άλλων το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρει: «Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Αρσεναλ, έχει χρησιμοποιηθεί ελάχιστα αλλά αυτή τη φορά ερχόμενος από τον πάγκο, σκόραρε και βοήθησε την ομάδα του να νικήσει.

Ο Τσούμπα Ακπομ πέτυχε το πρώτο του γκολ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και βοήθησε την ομάδα να κερδίσει τον Παναιτωλικό με 2-1 για το Πρωτάθλημα. Ερχόμενος το καλοκαίρι από την Αρσεναλ, ο Ακπομ δεν έχει πάρει πολλές ευκαιρίες από τον Λουτσέσκου και οι συμμετοχές του έρχονται από τον πάγκο.

Ήρθε από τον πάγκο στο 57′ και αναδείχθηκε ως ο παίκτης του αγώνα. Πλέον ο ΠΑΟΚ παίζει την Τετάρτη με τον Εργοτέλη στο Κύπελλο και ο Ακπομ ελπίζει πως θα κερδίσει μια θέση βασικού στο ματς».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
flex-car.gr