Διπλή δικαίωση Ολυμπιακού και Λάζαρου!

Το Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε την προσφυγή της ΑΕΚ που ζητούσε την επιβολή προστίμου στον Λάζαρο. Παράλληλα ζητάει την επανεκδίκαση της υπόθεσης στο Διαιτητικό Δικαστήριο με τριμελή επιτροπή κάνοντας δεκτό σχετικό αίτημα που είχε καταθέσει ο Ολυμπιακός!

Νέα δικαίωση για τον Ολυμπιακό και τον Λάζαρο στην διαμάχη με την ΑΕΚ! Το Διαιτητικό Δικαστήριο αποφάσισε να απορρίψει την προσφυγή της ΑΕΚ που ζητούσε την επιβολή προστίμου στον Λάζαρο. Επίσης όπως είχε ζητήσει ο Ολυμπιακός αποφάσισε την επανεκδίκαση της υπόθεσης στο Διαιτητικό Δικαστήριο με τριμελή επιτροπή!

Αυτό σημαίνει ότι θα εκδικαστούν ξανά στο Διαιτητικό Δικαστήριο οι προσφυγές του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ που ζητούσαν την επιβολή ποινών. Ο Ολυμπιακός θυμίζουμε έχει ζητήσει την τιμωρία της ΑΕΚ με απαγόρευση μεταγραφών για δύο περιόδους ενώ από την πλευρά της η Ένωση είχε αιτηθεί στην προσφυγή της «να καταδικαστούν οι αντίδικοι στην καταβολή προς την εταιρεία του ποσού των 315.666,66 ευρώ ως αποζημίωση», ποινή απαγόρευσης συμμετοχής του παίκτη σε επίσημες υποχρεώσεις για έξι μήνες και απαγόρευση μεταγραφών του Ολυμπιακού για δύο μετεγγραφικές περιόδους.

Όσον αφορά βεβαίως την υπόθεση του προστίμου είχε βάλει η ΑΕΚ στον Λάζαρο για δηλώσεις που είχε κάνει πλέον δεν τίθεται καν θέμα μετά την απόρριψη της έφεσης.

Αναλυτικά η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου

Το Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε την ακόλουθη απόφαση, αναφορικά με την έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ (αρ.πρωτ. Ε.Π.Ο. 28172/17.09.2018) κατά (1) του επαγγελματία ποδοσφαιριστή, Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου του Χρήσου, (2) του ΠΣΑΠ ΚΑΙ (3) ΤΗς ΥΠ. ΑΡΙΘΜ. 550/2018 απόφασης της ΠΕΕΟΔ.

Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσίαν την έφεση.
Εξαφανίζει την υπ’ αριθ. 550/2018 απόφαση της Π.Ε.Ε.Ο.Δ. της Ε.Π.Ο.
Κρατεί και δικάζει την υπ’ αριθ. 18.729/02.07.2018 Προσφυγή της εκκαλούσας Π.Α.Ε. κατά του εφεσιβλήτου ποδοσφαιριστή και την υπ’ αριθ. 30.829/2018 Πρόσθετη Παρέμβαση του Π.Σ.Α.Π.
Απορρίπτει την υπ’ αριθ. 18.729/02.07.2018 Προσφυγή της Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ.
Δέχεται την υπ’ αριθ. 30.829/2018 Πρόσθετη Παρέμβαση του Π.Σ.Α.Π.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αθλητισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk