Νυκτερινές διακοπές κυκλοφορίας από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 6 το πρωί της επόμενης ημέρας, θα σημειωθούν, την Τρίτη 18 και την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018,  στην περιοχή των σηράγγων της Κακιάς Σκάλας, μεταξύ των κόμβων Μεγάρων και Κινέτας. Οι εν λόγω ρυθμίσεις είναι απαραίτητες για την αναβάθμιση του Συστήματος Αυτοματισμού των εγκαταστάσεων του συμπλέγματος των Σηράγγων Κακιάς Σκάλας και τη λειτουργική ενσωμάτωσή του στην Κεντρική Εφαρμογή Διαχείρισης του αυτοκινητόδρομου.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη στην κατεύθυνση προς Κόρινθο, ενώ η κυκλοφορία στην κατεύθυνση προς Αθήνα δεν θα επηρεαστεί και διεξάγεται κανονικά και ακολούθως την Τετάρτη στην κατεύθυνση προς Αθήνα, με την κυκλοφορία αντίστοιχα στην κατεύθυνση προς Κόρινθο να γίνεται κανονικά. Κατά τη διάρκεια των ανωτέρω νυκτερινών διακοπών κυκλοφορίας, η κυκλοφορία θα εκτρέπεται μεταξύ των κόμβων Μεγάρων και Κινέτας στην Παλαιά ΕΟ Αθηνών – Κορίνθου.

Σε περίπτωση μη εκτέλεσης των εργασιών, οι διακοπές θα υλοποιηθούν τις αντίστοιχες μέρες της επόμενης εβδομάδας δηλαδή την Τρίτη 25 και την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου κατ’ αντιστοιχία.

Η Ολυμπία Οδός, με ανακοίνωσή της, ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.