• Αναζήτηση
 • Δημοσιογράφος «Αυγής»: « Fake news το συλλαλητήριο για τη «Μακεδονία»»

  Προκλητικός εμφανίστηκε το πρωί της Κυριακής δημοσιογράφος της Αυγής ο οποίος επέμεινε ότι οι χιλιάδες κόσμου που μαζεύτηκαν χθες για το «Μακεδονικό» ήταν fake news

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Μια τεράστια ελληνική σημαία διακρίνεται στο συλλαλητήριο κατά της "Συμφωνίας των Πρεσπών" για τη Μακεδονία που πραγματοποιήθηκε από Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου και Επιτροπές Αγώνα για τη Μακεδονία, με αφορμή τα εγκαίνια της 83ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, έξω από το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, Θεσσαλονίκη, Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ PIXEL/ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ (File: 20011775.JPG )

  Προκλητικός εμφανίστηκε το πρωί της Κυριακής δημοσιογράφος της Αυγής ο οποίος επέμεινε ότι οι χιλιάδες κόσμου που μαζεύτηκαν χθες για το «Μακεδονικό» ήταν fake news. Συγκεκριμένα, στην εκπομπή «Ακραίως» του ΣΚΑΪ  ο δημοσιογράφος της «Αυγής» Ανδρέας Πετρόπουλος επιχείρησε να πείσει ότι ήταν fake news οι εικόνες που μεταδόθηκαν το Σάββατο το απόγευμα.

  «Αυτό εδώ πέρα είναι Fake news το είδε όλος ο κόσμος. 3.000 ο κόσμος που μαζεύτηκε χθες» επέμενε ο κ. Πετρόπουλος ενώ οι εικόνες που μεταδίδονταν πίσω του ήταν τελείως διαφορετικές. «Ναι, διαψεύδω το Βεργίνα TV» επέμεινε.

  «Τους έβγαλαν από την τσέπη τους;» τον ρώτησε ο παρουσιαστής της εκπομπής Τάκης Χατζής με τον Ανδρέα Πετρόπουλο να επιμένει: «αυτή η εικόνα είναι από την άνοιξη, όχι άλλα fake news. Ο ελληνικός λαός πιστεύει ότι είναι σωστή η συμφωνία».

  Μετά τους ισχυρισμούς του δημοσιογράφους της Αυγής, στη συζήτηση παρενέβη ο ιδιοκτήτης του ΒεργίναTV, Στέλιος Καλόγηρος, ο οποίος ήταν κατηγορηματικός: «Όχι βέβαια, δεν υπάρχει μοντάζ. Όλα αυτά μεταδόθηκαν από το δορυφόρο του Hellas Sat. Στις 21 Ιανουαρίου (σ.σ. στο πρώτο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη) δεν υπήρχε κόσμος με κοντομάνικα».

  «Οι άνθρωποι της αριστεράς ψεύδονται, ό,τι δεν είναι αριστερό είναι φασιστικό» ολοκλήρωσε την παρέμβασή του ο κ. Καλόγηρος.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk