• Αναζήτηση
 • Ένταση στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

  Ένταση επικρατεί αυτήν την ώρα έξω από το δημαρχιακό μέγαρο της Θεσσαλονίκης, καθώς μια ομάδα διαδηλωτών συγκρούστηκαν με τις αστυνομικές δυνάμεις.

  ΤοΒΗΜΑ Team
  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2018. (Eurokinissi / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) (File: _86A5710.jpg )

  Ένταση επικρατεί αυτήν την ώρα έξω από το δημαρχιακό μέγαρο στη Θεσσαλονίκη.

  Ομάδα διαδηλωτών από την πορεία του συλλαλητηρίου για τη Συμφωνία των Πρεσπών προσπάθησαν να προσεγγίσουν το δημαρχείο της Θεσσαλονίκης, ωστόσο το μπλόκο της αστυνομίας που έχει στηθεί στο σημείο τους απώθησε.

  Κάποιοι έριξαν πέτρες κατά των αστυνομικών δυνάμεων, οι οποίοι απάντησαν με χημικά και βομβίδες κρότου – λάμψης.

  Η αστυνομία έχει τοποθετήσει φράχτες, οι οποίοι ξεκινούν από την Νικολάου Γερμανού και το ύψος του παρκινγκ της ΧΑΝΘ, συνεχίζουν μέσα στο πάρκο του Ξαρχάκου και φτάνουν σχεδόν μέχρι το ύψος του δημαρχείου Θεσσαλονίκης.

  Μικροένταση επικράτησε και στη νότια πύλη της ΔΕΘ, όπου αντεξουσιαστές, που είχαν συγκεντρωθεί νωρίτερα στην Καμάρα και στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία, προσπάθησαν να πλησιάσουν το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, όπου αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η τελετή των εγκαινίων της 83ης ΔΕΘ, με την καθιερωμένη ομιλία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

  Οι αστυνομικοί, που έχουν σχηματίσει κλοιό γύρω από το συνεδριακό κέντρο, τους απώθησαν και η ένταση εκτονώθηκε.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk