• Αναζήτηση
 • Αντετοκούνμπο:«Η ανακύκλωση είναι υπόθεση όλων μας»

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Ο Γιάννης Αντετοκούμπο σε δράση στο φιλικό αγώνα ανάμεσα στη «χρυσή» εθνική του 2005 και τους νυν διεθνείς, Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο, στο Ο.Α.Κ.Α. την Κυριακή 25 Ιουνίου 2017, στο πλαίσιο του «Αntetokounbros Event» . ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ (File: 18157334.jpg )

  Ρόλο πρεσβευτή για ακόμη μια φορά είχε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, προωθώντας την ανακύκλωση στην Ελλάδα.

  Στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης στο καινούριο περίπτερο 13 όπου φιλοξενήθηκε η ελληνική εταιρία ανακύκλωσης ΤΕΧΑΝ καθώς και πολλές εταιρίες-κολοσσοί  των ΗΠΑ, ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς έστειλε το δικό του μήνυμα για την ανακύκλωση.

  Μεταξύ άλλων στο μήνυμα του ανέφερε: «Η ανακύκλωση είναι υπόθεση όλων μας. Ας αφήσουμε στις επόμενες γενιές τον πλανήτη μας σε καλύτερη κατάσταση από αυτή που τον παραλάβαμε»

  Το μαγνητοσκοπημένο μήνυμα παρακολούθησε και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας ο οποίος σχολίασε: «Ο Γιάννης είναι η καλύτερη επένδυση στις ΗΠΑ».

  Η ελληνική εταιρία TΕΧΑΝ και η αμερικανική Envipco μαζί, επενδύουν στην προστασία του περιβάλλοντος, δημιουργώντας στην Ελλάδα την πρώτη μονάδα παραγωγής μηχανημάτων ανακύκλωσης εκτός συνόρων Αμερικής, καθιστώντας την Ελλάδα κεντρικό κόμβο για όλη την Ευρώπη. Η πρώτη μονάδα παραγωγής θα εγκαινιαστεί στο Μαρκόπουλο Αττικής.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk