Τα Χανιά «ταξιδεύουν» στο Αεροδρόμιο της Αθήνας, την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018, στο πλαίσιο της δράσης Fly me to the Moon 6. Οι ταξιδιώτες και οι επισκέπτες θα απολαύσουν ένα μοναδικό πλούσιο πρόγραμμα, που περιλαμβάνει μουσική και χορούς από παραδοσιακό κρητικό συγκρότημα και χορευτές, μαντινάδες και «διάλογο» μεταξύ κοινού και πρωτοχορευτή και στιγμές χανιώτικης γαστρονομίας, με ντόπια προϊόντα και εισαγωγή στα μυστικά της προετοιμασίας του παραδοσιακού ντάκου!
Παράλληλα, οι εικόνες και οι στιγμές της πόλης θα πρωταγωνιστούν στις ειδικές οθόνες του αεροδρομίου, ενώ το κοινό θα μπορεί να περιηγηθεί ψηφιακά στα Χανιά, να φωτογραφηθεί στο ειδικό booth με φόντο χανιώτικα στιγμιότυπα, και μέσα σε όλα, δεν θα λείψει η άφθονη ρακή και τα αναμνηστικά δώρα!
Ο 6ος κατά σειρά κύκλος του Fly me to the Moon έχει στόχο να «συστήσει» σε ταξιδιώτες και επισκέπτες μοναδικούς προορισμούς της χώρας. Ξεδιπλώνοντας το φυσικό κάλλος, την πολιτισμική ταυτότητα, τη γαστρονομία, τα ήθη και τα έθιμα, τον ιδιαίτερο χαρακτήρα, αλλά και τη σύγχρονη εικόνα κάθε περιοχής, το Fly me to the Moon στο αεροδρόμιο θα συνεχίσει να προσφέρει γεύση από την Ελλάδα, με ανάλογες «ξεναγήσεις», μαζί με τους τοπικούς εκπροσώπους, τις παραδόσεις και τους ανθρώπους των τιμώμενων περιοχών της χώρας.
Μετά τα Χανιά, τον Οκτώβριο σειρά θα έχει η παρουσίαση της Ηπείρου και τον Δεκέμβριο της Βόρειας Ελλάδας. To «Fly me to the Moon» είναι μια συνεργασία του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και της πολιτιστικής πλατφόρμας ελculture, που πραγματοποιείται για έκτη συνεχή χρονιά.