• Αναζήτηση
 • Παρασκευόπουλος : Πρέπει να γίνουν αλλαγές στον νόμο μου

  Την ανάγκη αλλαγών στο ίδιο του το νομοθέτημα παραδέχθηκε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Την ανάγκη αλλαγών στο ίδιο του το νομοθέτημα παραδέχθηκε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος.

  Μιλώντας στον ΑΝΤ1, με αφορμή την αποφυλάκιση του Αριστείδη Φλώρου, καταδικασμένου για το σκάνδαλο Energa και τη νέα άδεια του Δημήτρη Κουφοντίνα από τις Αγροτικές Φυλακές του Βόλου, ο κ. Παρασκευόπουλος ερωτηθείς αν ο νόμος του πρέπει να αλλάξει , είπε «ναι, πρέπει να γίνουν αλλαγές. Η νομοθεσία πρέπει να είναι υπό επανεξέταση όταν υπάρχουν δυσλειτουργίες».

  Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης υποστήριξε επίσης ότι και πριν από το νόμο που φέρει το όνομά του η αποφυλάκιση ήταν ευκολότερη, ενώ σχετικά με τις άδειες βαρυποινιτών απάντησε ότι από το 1990 από όλες τις χώρες οι άδειες προβλέπονται. «Δεν είναι θέμα του δικού μου νόμου», πρόσθεσε.

  Κληθείς να σχολιάσει τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης και συγκεκριμένα την απομάκρυνση του Σταύρου Κοντονή από το υπουργείο Δικαιοσύνης, ο Νίκος Παρασκευόπουλος απάντησε ότι δεν βλέπει προσωπική ευθύνη στον κ. Κοντονή στην αποφυλάκιση του Αριστείδη Φλώρου και εκτίμησε ότι η απομάκρυνση από το υπουργείο δεν συνδέεται με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk