• Αναζήτηση
 • Ρουβίκωνας για ΥΠΕΞ: Αν στην τσάντα υπήρχε βόμβα θα είχε τιναχθεί το κτίριο στον αέρα

  Νέες απειλές εκτόξευσαν μέλη του Ρουβίκωνα, λίγες ώρες μετά την εισβολή μελών της αναρχικής συλλογικότητας στο υπουργείο Εξωτερικών όπου – αφού μπήκαν ανενόχλητοι σ΄ ένα από τα καλύτερα φυλασσόμενα κτίρια της χώρας – άφησαν στον προαύλιο χώρο του ΥΠΕΞ μία βαλίτσα με τη σημαία της Παλαιστίνης και φωτογραφίες νεκρών.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Νέες απειλές εκτόξευσαν μέλη του Ρουβίκωνα, λίγες ώρες μετά την εισβολή μελών της αναρχικής συλλογικότητας στο υπουργείο Εξωτερικών όπου – αφού μπήκαν ανενόχλητοι σ΄ ένα από τα καλύτερα φυλασσόμενα κτίρια της χώρας –  άφησαν στον προαύλιο χώρο του ΥΠΕΞ μία βαλίτσα με τη σημαία της Παλαιστίνης και φωτογραφίες νεκρών.

  «Σήμερα λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα, σύντροφοι από τον Ρουβίκωνα μπήκαν στον προαύλιο χώρο του Υπουργείου Εξωτερικών και άφησαν μια τσάντα,η οποία είχε μια σημαία της Παλαιστίνης και 60 φωτογραφίες με νεκρούς του Παλαιστινιακού Αγώνα. Μια συμβολική κίνηση…» αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα για να προσθέσει με νόημα.

  «Δεν μπορώ παρόλα αυτά όμως να μην επισημάνω,πως αν στην τσάντα υπήρχε βόμβα θα είχε τιναχτεί το κτίριο στον αέρα.Τον νου σας συνεργάτες δολοφόνων…Τον νού σας..», υπογραμμίζει.

   

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk