• Αναζήτηση
 • Γαβρόγλου: Εξετάζεται αλλαγή ωραρίου στα σχολεία – Εναρξη στις 9 το πρωί

  Αναφερόμενος στις αλλαγές που εξετάζει η κυβέρνηση για το εκπαιδευτικό σύστημα ο υπουργός Παιδείας σημείωσε πως μία από τις σκέψεις έχει να κάνει με την αλλαγή στο ωράριο στα σχολεία.

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Αναφερόμενος στις αλλαγές που εξετάζει η κυβέρνηση για το εκπαιδευτικό σύστημα ο υπουργός Παιδείας σημείωσε  πως μία από τις σκέψεις έχει να κάνει με την αλλαγή στο ωράριο στα σχολεία.
  Ο Κώστας Γαβρόγλου μιλώντας στην δημόσια τηλεόραση ανέφερε πως πρόκειται για μία σκέψη η οποία ακόμη κι αν αποφασιστεί δεν θα είναι δυνατό να εφαρμοστεί από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και σημείωσε πως η συγκεκριμένη ιδέα θα έχει τόσο εκπαιδευτικό όσο και κοινωνικό αντίκτυπο.

  Ο υπουργός Παιδείας αναφορικά με τις αλλαγές που θα φέρει το νέο νομοσχέδιο για την Παιδεία και για την τριτοβάθμια εκπαίδευση τόνισε πως βασικό μέλημα των αλλαγών θα είναι να υπάρξει ξανά Τρίτη λυκείου στο εκπαιδευτικό σύστημα και σημείωσε πως θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση για τις αλλαγές μετά τις 15 Αυγούστου.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk