• Αναζήτηση
 • Στους 90 οι νεκροί, υπέκυψε 85χρονος στην ΜΕΘ του Ευαγγελισμού

  Αυτή τη στιγμή, 37 εγκαυματίες νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Αττικής, εκ των οποίων οι 8 διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ, ενώ παιδί εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» σε καλή κατάσταση.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Μεγαλώνει μέρα με τη μέρα η «μαύρη λίστα» με τα θύματα της φονικής πυρκαγιάς στην Ανατολική Αττική καθώς το πρωί της Κυριακής υπέκυψε στα τραύματά του ένας 85χρονος εγκαυματίας που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού.

  Έτσι, πλέον ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται στους 90 καθώς το Σάββατο βράδυ μία ακόμη γυναίκα 55 ετών που νοσηλευόταν έφυγε από τη ζωή.

  Αυτή τη στιγμή, 37 εγκαυματίες νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Αττικής, εκ των οποίων οι 8 διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ, ενώ παιδί εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» σε καλή κατάσταση.

  Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ένα ακόμα άτομο εξακολουθεί να είναι δηλωμένο ως αγνοούμενο.

  Τέλος, μεταξύ των θυμάτων περιλαμβάνονται και δύο σοροί για τις οποίες υπάρχει γενετικό υλικό (DNA), αλλά δεν έχουν βρεθεί συγγενικά πρόσωπα να τις αναζητούν.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk