• Αναζήτηση
 • Και η Βουλή σε αυτούς που θα ανακατασκευάσουν το Λύρειο Ιδρυμα

  Στην προσπάθεια ανακατασκευής του Λύρειου Παιδικού Ιδρύματος, που επλήγη από τις πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική, θα συμβάλλει και η Βουλή των Ελλήνων, φροντίζοντας για την αποκατάσταση των ζημιών ηλεκτροδότησης του.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Στην προσπάθεια ανακατασκευής του Λύρειου Παιδικού Ιδρύματος, που επλήγη από τις πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική, θα συμβάλλει και η Βουλή των Ελλήνων, φροντίζοντας για την αποκατάσταση των ζημιών ηλεκτροδότησης του.

  Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση «η Βουλή των Ελλήνων ανταποκρινόμενη στο αίτημα του Διοικητικού Συμβουλίου του Λύρειου Παιδικού Ιδρύματος και εκτιμώντας τον επείγοντα χαρακτήρα της ηλεκτροδότησης των κτιρίων του, τα οποία υπέστησαν σημαντικές ζημιές από την πρόσφατη πυρκαγιά, αποφάσισε να συμβάλει στην αγορά  γεννητριών με χρηματικό ποσό που καλύπτει το ήμισυ (50%) του συνολικού κόστους τους».

  Η απόφαση αυτή, όπως υπογραμμίζει η ανακοίνωση «ελήφθη ως αναγνώριση του έργου που επιτελεί το Λύρειο Iδρυμα αλλά και ως συνέχεια της αυτονόητης έμπρακτης αλληλεγγύης, στήριξης και συμπαράστασης που επιδεικνύει η Βουλή των Ελλήνων,  από την πρώτη στιγμή, συμβάλλοντας με 10 εκατομμύρια ευρώ από το αποθεματικό της, στον Ειδικό Λογαριασμό που δημιουργήθηκε για την άμεση ανακούφιση των πληγέντων».

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk