Αναβαθμίζονται είκοσι σχολεία στο δήμο Πειραιά

Δύο μεγάλα έργα σε σχολικές μονάδες της πόλης βρίσκονται σε εξέλιξη από τον δήμο Πειραιά, με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής.

Σε εξέλιξη βρίσκονται από το δήμο Πειραιά δύο μεγάλα έργα σε σχολικές μονάδες της πόλης, με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής.

Συγκεκριμένα, έχουν ξεκινήσει οι εργασίες αναβάθμισης 20 σχολικών υποδομών του δήμου Πειραιά, προϋπολογισμού 1.227.507 ευρώ, με τις εργασίες να περιλαμβάνουν επισκευές κτιρίων, αισθητικές παρεμβάσεις, μόνωση των κτιρίων, νέα κιγκλιδώματα κ.ά.

Σε δήλωσή του, ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, Γιώργος Γαβρίλης τόνισε: «Στόχος μας είναι να έχουμε δημόσια σχολεία που θα πληρούν τις σύγχρονες λειτουργικές απαιτήσεις και θα εξασφαλίζουν ένα περιβάλλον που θα είναι ελκυστικό και ασφαλές για μαθητές και εκπαιδευτικούς. Η Περιφέρεια, σταθερά προσηλωμένη στην υπεράσπιση και προαγωγή του δημόσιου-δωρεάν σχολείου, φιλοδοξεί να συμβάλλει έμπρακτα και αποφασιστικά στην αντιστροφή μίας εικόνας φθοράς και παρακμής που τα χρόνια της κρίσης επιδεινώθηκε και εντάθηκε».

Επίσης, ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, επισήμανε πως για τη δημοτική Αρχή αποτελεί προτεραιότητα να φοιτούν οι μαθητές τής πόλης μας σε ασφαλή, λειτουργικά και καλαίσθητα σχολεία.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk