• Αναζήτηση
 • Στους 85 οι ταυτοποιημένοι νεκροί από τις πυρκαγιές

  Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ο αριθμός των ταυτοποιημένων νεκρών ανέρχεται πλέον στους 81.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Το έργο της ταυτοποίησης των θυμάτων της καταστροφικής πυρκαγιάς στην Ανατολική Αττική συνεχίζεται στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας.

  Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ο αριθμός των ταυτοποιημένων νεκρών ανέρχεται πλέον στους 81.

  Σε αυτούς θα πρέπει να προστεθούν τα τέσσερα άτομα που κατέληξαν νοσηλευόμενοι σε νοσοκομεία της Αττικής, συνέπεια των τραυμάτων που έφεραν από την πυρκαγιά, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των θυμάτων στους 85.

  Ένα άτομο υπολογίζεται ως αγνοούμενο με βάση την υποβολή επισήμων δηλώσεων από οικεία του πρόσωπα, τα οποία έχουν δώσει δείγμα DNA για την ταυτοποίησή του.
  Παράλληλα, παραμένει άγνωστος ο αριθμός των σορών που παραμένουν αταυτοποίητες από τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., δεδομένου ότι ο επικεφαλής των ιατροδικαστών είχε κάνει λόγο για 86 νεκροτομές την περασμένη Παρασκευή.

  Εξιτήριο για τραυματία

  Σήμερα, Τετάρτη, ένας εγκαυματίας πήρε εξιτήριο από τον Ευαγγελισμό και άλλος ένας εξήλθε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).
  Αυτή τη στιγμή 42 εγκαυματίες νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Αττικής, εκ των οποίων οι 10 σε ΜΕΘ.
  Τέλος, ένα παιδί εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» σε καλή κατάσταση
  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk