• Αναζήτηση
 • Στις 22:10 της Δευτέρας διακομίσθηκε στο Παίδων το βρέφος από το Μάτι

  Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τα ψεύδη των κυβερνητικών στελεχών αναφορικά με τους νεκρούς στο Μάτι.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τα ψεύδη των κυβερνητικών στελεχών αναφορικά με τους νεκρούς στο Μάτι.

  Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), Μιχάλης Γιαννάκος, δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6 ότι στις 22:59 της Δευτέρας 23 Ιουλίου έχει καταγραφεί στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» το βρέφος των 6 μηνών που έχασε τη ζωή του στη φονική πυρκαγιά.

  Ο κ. Γιαννάκος επικαλέστηκε το βιβλίο καταγραφής νεκρών του νοσοκομείου, λέγοντας ότι έχει καταγραφεί πως το βρέφος «αεροβαπτίστηκε, πήρε όνομα και πήγε στο νεκροθάλαμο».

  Υπενθυμίζεται ότι, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ είχε επίσης αποκαλύψει τις προηγούμενες ημέρες ότι ο πρώτος νεκρός από τις καταστροφικές πυρκαγιές στο Μάτι έφθασε στο «Σισμανόγλειο» νοσοκομείο μεταξύ 22:30 – 23:00 το βράδυ της 23ης Ιουλίου, ενώ παράλληλα το νοσοκομείο είχε ειδοποιηθεί για διακομιδή πολλών νεκρών από τις φωτιές.

  Μάλιστα, ο κ. Γιαννακός έχει υποστηρίζει ότι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, γνώριζε για την ύπαρξη νεκρών κατά τη διάρκεια της σύσκεψης που έγινε στο Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος, παρουσία του πρωθυπουργού, ενώ ενημερωνόταν διαρκώς από τον διοικητή του «Σισμανογλείου».

  Κοινωνία